AKHİSAR KULİS HABER

AKHİSAR AKŞAMLARI SİNEMA VE KONSERLERLE RENKLENİYOR

Akhisar Belediyesi, yaz dönemi boyunca düzenlediği açık hava sinema ve konser etkinlikleri ile Akhisar halkına kültür ve sanat dolu geceler yaşatıyor. Akhisar’ın yaz akşamlarını daha da keyifli hale getirdiklerini belirten Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, etkinlikler sayesinde vatandaşların hem birçok farklı sinema filmini izleme şansı bulduğunu hem de konserler ile birbirinden farklı müzik gruplarını dinleme keyfine eriştiğini belirterek Akhisar’ı bir kültür ve sanat kenti yapmak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

AKHİSAR AKŞAMLARI SİNEMA VE KONSERLERLE RENKLENİYOR
15 Ağustos 2024 - 14:15

Her alanda çalışmaları ile takdir toplayan Akhisar Belediyesi, kültürel ve sanatsal hizmetleri ile de Akhisarlı vatandaşlara birçok farklı deneyimi yaşatmaya devam ediyor. Her yıl yaz döneminde gerçekleştirilen açık hava sinema geceleri ve açık hava yaz konserleri ile Akhisarlı vatandaşlar, sinema ve müziğin keyfini çıkarıyor.

SİNEMASEVERLER YILDIZLARIN ALTINDA FİLM KEYFİ YAŞIYOR

Akhisar Belediyesi’nin yaz dönemi etkinlikleri arasında öne çıkan açık hava sinema gösterimleri, sinemaseverlere muhteşem bir deneyim sunuyor. Her yaş grubundan izleyiciye hitap eden film seçkileri, her hafta farklı bir sinema klasiğini veya güncel filmleri sinemaseverlerle buluşturuyor. Aileler ve arkadaş grupları için ideal bir sosyal etkinlik haline gelen bu gösterimler, izleyicilere yıldızlar altında film izleme fırsatı sunarak yaz akşamlarını daha da cazip kılıyor.

KONSERLERE İLGİ BÜYÜK

Akhisar Belediyesi’nin yaz aylarında hayata geçirdiği bir diğer heyecan verici etkinliği ise açık hava yaz konserleri. Akhisar Belediyesi, yaz boyunca çeşitli müzik türlerinde düzenlediği konserlerle müzikseverleri coşturuyor. Yerel sanatçılar ile Akhisarlı amatör ruhlara fırsat veren Akhisar Belediyesi, Akhisar’ın birçok farklı bölgesinde gerçekleştirilen konserlerle müzikseverlere müzik dolu keyifli anlar yaşatıyor.

“HALKIMIZIN YAZ AKŞAMLARINI DAHA DA ÖZEL KILMAYI HEDEFLİYORUZ”

Akhisar halkının kültürel ve sosyal hayatına pozitif yönde dokunmak için her zaman çok çalıştıklarını dile getiren Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, kültür ve sanat etkinlikleri ile Akhisarlı vatandaşların yaz akşamlarına renk katmaya çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Dutlulu, sözlerini şöyle sürdürdü: “ Her yıl yaz aylarında düzenleyerek geleneksel hale getirdiğimiz açık hava sinema ve konser etkinliklerimizle vatandaşlarımıza keyifli anlar yaşatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız, Akhisar’ın kültürel ve sosyal yaşamını canlandırmak, halkımıza kaliteli zaman geçirme fırsatı sunmak. Sinema gösterimlerimiz ve konserlerimiz ile halkımızın yaz akşamlarını daha da özel kılmayı ve eğlenceli vakit geçirmelerini hedefliyoruz. Katılım gösteren, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.