AKHİSAR KULİS HABER

AKHİSAR’DA KORKUNÇ OLAY: BABA VE KIZI HAYATINI KAYBETTİ

Akhisar’da 10 yaşındaki kızını boğarak öldüren baba, intihar etti. Olay, baba ve kızının cansız bedenlerinin yakınları tarafından bulunmasıyla ortaya çıktı.

AKHİSAR’DA KORKUNÇ OLAY: BABA VE KIZI HAYATINI KAYBETTİ
20 Ağustos 2024 - 0:40

Olay, saat 20.30 sıralarında Hürriyet Mahallesi 219 Sokak üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ömür.Ö. isimli babanın, iddialara göre önce 10 yaşındaki kızı Aytengül Ö.’yü boğarak öldürdükten sonra intihar etti. Olay, eve gelen yakınlarının her iki kişinin de cansız bedenini bulmasıyla ortaya çıktı. Durumu fark eden yakınları, hemen 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Polis ve Sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı ancak baba ve kızın hayatını kaybettiği belirlendi.

MAHALLE SAKİNLERİ BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADI

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı ve cenazelerin İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, haberi alan yakınları ve mahalle sakinleri büyük bir şok yaşadı.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.