AKHİSAR KULİS HABER

AKHİSAR BELEDİYE BAŞKANI BESİM DUTLULU, GENÇLERLE BULUŞACAK

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, gençlerin sorularını yanıtlamak üzere bir etkinliğe katılacak.

AKHİSAR BELEDİYE BAŞKANI BESİM DUTLULU, GENÇLERLE BULUŞACAK
20 Ocak 2024 - 0:13

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, gençlerin sorularını yanıtlamak üzere bir etkinliğe katılacak. “Gençler Soruyor, Besim Başkan Cevaplıyor” temasıyla düzenlenecek olan buluşma, 20 Ocak Cumartesi günü Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleşecek. Etkinlik, saat 16.00’da başlayacak ve Akhisarlı gençler, şehrin geleceği, eğitim, kültür, sanat ve spor gibi birçok konuda sorularını doğrudan belediye başkanına iletebilecekler.

Bu etkinlik, Akhisar Belediyesi tarafından gençlerin yerel yönetim süreçlerine daha aktif katılımlarını sağlamak ve gençlerin sesini duyurmak amacıyla düzenleniyor. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun gençlerle bir araya gelerek onların görüş ve önerilerini dinlemesi bekleniyor. Etkinliğin, gençler için demokratik katılım ve ifade özgürlüğü açısından önemli bir platform oluşturması amaçlanıyor.

Gençlerle yapılacak bu buluşmanın, onların yerel yönetimlerle etkileşimini artıracağı ve şehrin geleceğine dair ortak fikirler üretilmesine katkıda bulunacağı öngörülüyor. Akhisar Belediyesi’nin düzenlediği etkinlik, gençleri teşvik eden ve onların seslerini duyuran katılımcı bir yaklaşımın göstergesi olarak nitelendiriliyor.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.