AKHİSAR KULİS HABER

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

AKHİSAR BELEDİYESPOR MASA TENİSİ SPORCULARI BAŞARILARI İLE DİKKAT ÇEKTİ

Amatör Spor Haftası kapsamında Soma Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Manisa Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası tamamlandı. 83 sporcunun ter döktüğü yarışmalarda Akhisar Belediyespor sporcuları 3 kategoride 1.’lik ve 2.’likleri elinden bırakmazken toplamda 13 sporcusu dereceye girdi.

AKHİSAR BELEDİYESPOR MASA TENİSİ SPORCULARI BAŞARILARI İLE DİKKAT ÇEKTİ
09 Ekim 2023 - 21:31

Akhisar Belediyespor birçok branşta başarılarını sürdürmeye devam ediyor. Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Manisa Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından ”Amatör Spor Haftası” sebebiyle düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasında Akhisar Belediyespor rüzgarı esti. Vali Muzaffer Ecemiş Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada 9 kategoride 83 sporcu yarışırken Akhisar Belediyespor Masa Tenisi takımından da 1 özel sporcu olmak üzere 16 sporcu katıldı.3 kategoride 1. ve 2.’likleri bırakmayan Akhisar Belediyespor Masa Tenisi sporcuları, turnuvada 13 sporcusu ile dereceye girdi.

Turnuva sonunda dereceye girenlere Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dilek Mert tarafından madalya takdim edildi.

Masa Tenisi takımının başarısını kutlayan Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Ekrem Kayserili ise, Akhisar Belediyesi’nin sporun her branşına çok büyük katkılar verdiğini dile getirerek Masa Tenisi takımının da ileriki yıllarda Türkiye çapında başarılar elde edeceğine yürekten inandığını ifade etti.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.