AKHİSAR KULİS HABER

AKHİSAR ZEYTİN İHTİSAS OSB HEYET TOPLANTISI YAPILDI

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısına katıldı.

AKHİSAR ZEYTİN İHTİSAS OSB HEYET TOPLANTISI YAPILDI
16 Mart 2023 - 13:48

Akhisar Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıya Vali Yaşar Karadeniz’in yanı sıra Akhisar Kaymakam V. Celil Ateşoğlu, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve Müteşebbis Heyet Üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yaşar Karadeniz, asrın felaketi olarak nitelendirilen ve büyük yıkımlara sebep olan Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Akhisar ilçesinden deprem bölgesine büyük bir destek sağlandığını söyledi. Akhisar Organize Sanayi Bölgesinin deprem bölgesi ve depremzedeler için büyük bir özveri ile çalıştığını belirten Vali Karadeniz, Akhisar Organize Sanayi Bölgesinde ve okullarda deprem bölgesine gönderilmek üzere konteynır, çadır ve soba üretildiğini, Akhisar halkının yardımlar için seferber olduğunu dile getirerek emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Deprem Yardımı ve Bağışı konulu yazısı kapsamında deprem bölgesine gönderilen yardımlar ve gidecek olan yardımlara ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.