AKHİSAR KULİS HABER

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

AKHİSARSPOR AMATÖR LİGE DÜŞTÜ

Uzun yıllar Süper Lig’de mücadele eden ve Ziraat Türkiye Kupası ile Süper Kupa zaferleri yaşayan Akhisarspor, mücadele ettiği TFF 3. Lig 3. Grup’un 28. haftasında sahasında Erbaaspor’a 6-2 mağlup oldu ve Bölgesel Amatör Lig’e düştü.

AKHİSARSPOR AMATÖR LİGE DÜŞTÜ
22 Nisan 2024 - 12:15

Türk futbolunun köklü kulüplerinden Akhisarspor, TFF 3. Lig’in 28. haftasında Erbaaspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-siyahlılar, Akhisar Belediye Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada rakibine 6-2 mağlup oldu. Akhisarspor, bu sonuçla birlikte 19 puanda kaldı ve bitime 1 hafta kala Bölgesel Amatör Lig‘e düştü.

TÜRKİYE KUPASI VE SÜPER KUPA’YI KAZANDILAR

Bir dönem Süper Lig’de mücadele eden Akhisarspor, Fenerbahçe’yi mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanırken, Galatasaray’ı da yenerek Süper Kupa’yı müzesine götürmüştü.

7 SEZON SÜPER LİG’DE MÜCADELE ETTİLER

Akhisarspor, 2007-2008 sezonunun sonunda TFF 2. Lig’e yükseldikten sonra 2009-2010 sezonun da TFF 1. Lig’e yükselme başarısı gösterdi.2011-2012 sezonunda ise Süper Lig’e çıkan Ege temsilcisi, Süper Lig’de üst üste 7 sezon mücadele etti. Akhisar ekibi, 2018-2019 sezonunda UEFA Avrupa Ligi’nde boy göstermişti.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.