AKHİSAR KULİS HABER

AMELİYATHANELERDEKİ YARDIMCI HEMŞİRELER PROFESYONELLEŞİYOR

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi’nde düzenlenen Ameliyathane Hemşireliği Sertifika Programı’na katılan kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı.

AMELİYATHANELERDEKİ YARDIMCI HEMŞİRELER PROFESYONELLEŞİYOR
29 Mayıs 2023 - 14:01

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi’nde, 17 ameliyathane hemşiresi katılımıyla 22 günlük teorik ve pratik eğitimin sürdüğü ‘Ameliyathane Hemşireliği Sertifika Programı’ gerçekleştirildi.

Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi toplantı salonu yapılan eğitimlerin sonunda kursiyerler sertifika almaya hak kazandı.

Başhekim Uzm.Dr.Sinem Albayrak yaptığı konuşmasında, her alanda olduğu gibi hemşirelikte de branşında uzmanlaşmış personellerin sayısının her geçen gün çoğalması ile hastanelerimizde hizmet kalitesinin daha da artacağını, bunun hasta memnuniyetine de olumlu yansıyacağını ve açılan kurslar ile buna katkıda bulunabildikleri için mutlu olduklarını belirtti. Eğiticilerimize emek ve katkılarından dolayı teşekkür eden Albayrak, kursiyerlere meslek hayatlarında başarılar diledi.

Sertifika töreninde kursiyerlere sertifikaları, Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Birimi şube müdürü Serdar Karaca ve birim personeli Ayşegül Esgil ile Hastane Başhekimi Uzm.Dr.Sinem Albayrak, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sema Artaç, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Emine Kocabaş  tarafından verildi.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.