AKHİSAR KULİS HABER

ANNEDEN SONRA KIZI DA YAŞAMINI YİTİRDİ

Akhisar’da bir kişinin gönül ilişkisi yaşadığı kadını ve kızını vurarak intihar ettiği olayda ölü sayısı 3’e yükseldi. Anneden sonra ağır yaralı olarak tedavi gören 20 yaşındaki kızı da hayatını kaybetti. Anne Kız gözyaşları içinde toprağa verildi.

ANNEDEN SONRA KIZI DA YAŞAMINI YİTİRDİ
03 Eylül 2023 - 0:03

Olay, dün gece Akhisar’da meydana geldi. Veysel Mızrak (47), daha önce gönül ilişkisi yaşadığı iddia edilen Meliha Uludağ’ı (47) evlerinin kapısında bekledi. Dışarda kızı Cansu Dönmez (20) ile birlikte Meliha Uludağ, evlerinin kapısının önünde Veysel Mızrak ile karşılaştı. Mızrak, bir süre Uludağ ile tartıştıktan sonra silahını çıkardı. Silahı gören anne, kızı Cansu’ya kaçmasını söylerken, olay yerinden kaçmak isteyen genç kız silahtan çıkan kurşunların hedefi oldu. Önce Cansu Dönmez’i vuran Veysel Mızrak daha sonra Meliha Uludağ’ı başından vurduktan sonra aynı silahla intihar etti.

ANNE İLE KIZI TOPRAĞA VERİLDİ

Anne Meliha Uludağ ile Veysel Mızrak olay yerinde hayatını kaybederken, genç kız Cansu Uludağ ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Anne Meliha Uludağ ile kızı Cansu Uludağ için memleketleri Kırkağaç ilçesine bağlı Alifakı Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Kılınan cenaze namazının ardından anne ve kızı mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.