AKHİSAR KULİS HABER

BAŞKAN BESİM DUTLULU, CHP HÜRRİYET MAHALLESİ DELEGE SEÇİMİNDE OY KULLANDI

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hürriyet Mahallesi delege seçimlerine katılarak oy kullandı. Seçimlerin, demokrasi şöleni niteliğinde olduğunu vurgulayan Başkan Dutlulu, CHP’nin parti içi demokrasiyi en güzel ve en doğru şekilde uygulayan bir parti olduğuna dikkat çekti.

BAŞKAN BESİM DUTLULU, CHP HÜRRİYET MAHALLESİ DELEGE SEÇİMİNDE OY KULLANDI
30 Temmuz 2023 - 12:31

Akhisar’da CHP üyelerinin yaklaşık bir aydan beri delege seçimlerini gerçekleştirdiğini belirten Başkan Dutlulu, bu sürecin adım adım delegelerin belirlendiği önemli bir aşama olduğunu ifade etti. Hürriyet Mahallesi’nde de oyunu kullanan Başkan Dutlulu, burada tüm üyelere ve delegelere teşekkür ederek, demokratik sürecin yaşanmasına katkı sağlayan herkese şükranlarını iletti.

Seçimlerin tamamlanmasıyla birlikte CHP’nin Akhisar’daki ilçe başkanı ve il delegelerinin seçileceğini belirten Başkan Dutlulu, bu süreçle birlikte genel kurultay delegelerinin de belirleneceğini dile getirdi. Demokratik bir yapıya sahip olan CHP’nin parti içi seçimlerinin son derece önemli olduğunu vurgulayan Başkan Dutlulu, tüm delegelerin seçileceğini umut ettiğini ve sürecin Akhisar’a ve partiye hayırlı olmasını temenni etti.

Geçtiğimiz hafta Pazar günü yapılan seçimlerde bir aksaklık yaşandığını hatırlatan Başkan Dutlulu, bu seçimlerin iptal edildiğini ancak Genel Merkezin demokratik bir tavır sergileyerek, seçimlerin geçerli olduğunu belirttiğini ifade etti. Başkan Dutlulu, bu tutumun parti içi demokrasinin en güzel örneklerinden biri olduğunu söyledi ve Genel Merkeze teşekkür etti.

Başkan Dutlulu son olarak, üyelerin iradesine ve sandığa saygı duyan tüm CHP üyelerine ve Akhisarlılara teşekkürlerini iletti. Demokrasi şölenine katkıda bulunan herkesin, bu süreçte gösterdiği hassasiyetin önemli olduğunu belirten Başkan Dutlulu, tüm CHP üyelerine ve Akhisarlılara teşekkür ederek, seçimlerin tüm Akhisar’a hayırlı olmasını temenni etti.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.