AKHİSAR KULİS HABER

BAŞKAN DUTLULU’YU KIZDIRAN HAREKET

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, belediyenin astığı bir levhaya zarar verilmesine sosyal medyada yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

BAŞKAN DUTLULU’YU KIZDIRAN HAREKET
02 Temmuz 2023 - 23:21

Akhisar’da belediyenin yaptığı yol çalışması devam ederken bölgeye konan bir levhaya zarar verildi. Levhada, “Bu yol çalışması Akhisar halkının vergileriyle Akhisar Belediyesi tarafından yapılmıştır.” İfadeleri yer alıyordu. Ancak buna rağmen levhaya zarar verildi.     

Bu duruma tepki gösteren Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Bu sıcakta üşenmiyorlar, arabadan inip Akhisar Belediyesi tabelasına zarar veriyorlar. Neyse bu yol da bu tabela da sizlerin vergileriyle yapıldı. Lütfen zarar vermeyelim…” diye paylaşımda bulundu.

Başkan Dutlulu, bir çocuk parkına verilen zararla ilgili de “15 gün önce yenilediğimiz 80 Evler Parkı’na, kimliği belirsiz kişiler tarafından zeminde lastik yakılarak zarar verildi. Lütfen parklarımıza hep birlikte sahip çıkalım.” çağrısında bulundu.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.