AKHİSAR KULİS HABER

ÇAĞLAK YAĞLI GÜREŞLERİ 3 HAZİRAN’DA YAPILACAK

Akhisar Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye’nin en köklü festivallerinden biri olan 564. Çağlak Festivali kapsamında düzenlenen Çağlak Yağlı Güreşleri için geri sayım başladı.

ÇAĞLAK YAĞLI GÜREŞLERİ 3 HAZİRAN’DA YAPILACAK
29 Mayıs 2023 - 15:13

Festival kapsamında düzenlenecek olan Çağlak Yağlı Güreşleri için hazırlıklar hızla devam ediyor. 3 Haziran Cumartesi günü, Akhisar’ın Selçikli Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan güreşlerde Türkiye genelinden önemli başpehlivanlar mücadele edecek.

564 YILLIK BİR GELENEK

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, güreşlere tüm bölge halkını davet ederek, Akhisar’ın yanı sıra çevre illerden ve ülkemizin dört bir yanından güreş severleri beklediklerini ifade etti. Başkan Dutlulu, 564 yıllık bir geleneği devam ettirmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

TÜRKİYE’NİN TANINMIŞ BAŞPEHLİVANLARI KATILACAK

Önemli bir tarihe sahip olan Akhisar Çağlak Yağlı Güreşleri’ne, Türkiye’nin tanınmış başpehlivanları Ali Gürbüz, Mehmet Yeşil Yeşil, Orhan Okulu, Recep Kara, Süleyman Başar, Feyzullah Aktürk, Ertuğrul Dağdeviren, Tanju Gemici, Hüseyin Gümüşalan, Faruk Akkoyun ve Abdullah Açıkgöz gibi isimlerin de katılacağı bildirildi.

ÜCRETSİZ ARAÇ KALDIRILACAK

Etkinlik günü olan 3 Haziran Cumartesi saat 09.00’dan itibaren, ücretsiz araç seferlerinin Akhisar Belediyesi hizmet binası önünden başlayacağı duyuruldu.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.