AKHİSAR KULİS HABER

ÇOCUKLAR BAYRAM COŞKUSUNU DOLU DOLU YAŞANDI

Akhisar Belediyesi, düzenlediği birbirinden güzel ve anlamlı etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı. Hüsnü Kahraman Kültür Parkı gölet alanında düzenlenen eğlencelerde 23 Nisan coşkusunu, çocukların yanı sıra anne ve babalarda yaşadı.

ÇOCUKLAR BAYRAM COŞKUSUNU DOLU DOLU YAŞANDI
23 Nisan 2024 - 21:25

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yılında, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği ve dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramı olarak kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Akhisar’da da coşkuyla kutlandı.

Akhisar Belediyesi tarafından Hüsnü Kahraman Kültür Parkı gölet alanında düzenlenen eğlencelerde 23 Nisan coşkusunu, çocukların yanı sıra anne ve babalarda yaşadı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kendilerine armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın mutluluğunu doyasıya yaşayan çocuklar ise birbirinden güzel etkinliklerle günün tadını çıkardı. Halat çekme, çuval yarışı, yüz boyama, macera parkuru, oyun havuzu, halk oyunları gösterileri ve koşu yarışları gibi birbirinden güzel etkinliklerle çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı.

“ATATÜRK’ÜN YÜREĞİNDE TAŞIDIĞI UMUT, ÇOCUKLARIMIZA İLHAM OLMAYA DEVAM EDİYOR”

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “104 yıl önce Atatürk’ün yüreğinde taşıdığı umut, bugün çocuklarımıza ilham olmaya devam ediyor. Geleceğe dair umutlarımızı yeşerten tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bu anlamlı günü dünya çocuklarına armağan eden Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyorum. Yaşasın 23 Nisan.”

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.