AKHİSAR KULİS HABER

DÜNYA GÜREŞ ŞAMPİYONU ALİ CENGİZ AKHİSAR’DA KARŞILANDI

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen 2023 Dünya Güreş Şampiyonası’nı grekoromen stil 87 kiloda altın madalyayla tamamlayan Ali Cengiz, memleketi Akhisar’da davul zurnayla karşılandı.

DÜNYA GÜREŞ ŞAMPİYONU ALİ CENGİZ AKHİSAR’DA KARŞILANDI
28 Eylül 2023 - 21:38

Grekoromen Güreş Milli Takımı ile yurda döndükten sonra memleketi Akhisar’a geçen Ali Cengiz’in yer aldığı araç konvoyunu ilçe girişinde CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, ailesi, akrabaları ve sevenleri karşıladı.

Şampiyon güreşçi ilk olarak Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yu makamında ziyaret etti ve tebrikleri kabul etti.

Ali Cengiz, şampiyonluğu için emek veren birçok isimsiz kahraman olduğunu söyledi.

Kendisini destekleyen herkese teşekkür eden Cengiz, “Çok şükür ülkeme, Akhisar’ıma altın madalyayı getirdim. Mutluyuz, gururluyuz. Bayrağımızı göndere çektirdik, İstiklal Marşı’mızı okuttuk. Bu yüzden çok mutluyum. Destekleyen ve dualarıyla yanımda olan herkese çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Olimpiyatlar için ara vermeden çalışacağını belirten Cengiz, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediğini sözlerine ekledi.

Ali Cengiz’e ziyareti sırasında annesi Şerife, babası Suat, dedesi Rahmi Cengiz ile antrenörü İsmail Göze de eşlik etti.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.