AKHİSAR KULİS HABER

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Akhisar halkının desteğini arkasına alan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun Hacıishak ve İnönü Mahallelerinde gerçekleştirdiği halk buluşmalarında vatandaşlar meydanlara sığmadı.

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”
27 Mart 2024 - 20:58

5 yıl boyunca Akhisar’da hayata geçirdiği hizmetlerle Akhisar halkının takdirini ve desteğini arkasına toplayan Belediye Başkanı Besim Dutlulu, hizmet yarışında farklı siyasi görüşlerdeki vatandaşların desteğini alarak seçime giriyor. Vatandaşların da yoğun olarak katıldığı Hacıishak ve Cumhuriyet Mahallesi buluşmasında konuşan Başkan Dutlulu, “Onlar 2 siyasi parti birleşip bu seçime giriyorlar. Ama biz de tek başımıza değiliz; arkamızda Akhisar halkının desteği var” dedi.

Kamuoyunda AK Parti’nin mitinglere zorla, tehditle insan taşıdığı konuşulurken, Besim Dutlulu’yu seven vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile miting alanlarını doldurup taşırıyor. Her zaman destekleri ile Akhisar’a baharı getiren hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Dutlulu, şöyle konuştu; 

“Burada Akhisar halkı var, Akhisar’ın özgür iradesi var. Bizi sevenler ve bizim sevdiklerimiz var. Çok güzelsiniz, çok. Öyle güzel bir kalabalık var, öyle güzel görünüyorsunuz ki, bu akşam bizi çok mutlu ettiniz. Ayaklarınıza, yüreklerinize sağlık.

“VALLAHİ BEN AKHİSAR’I ÇOK SEVİYORUM”

Efendim 5 senedir sizlerin desteğiyle belediye başkanınızım. Gururla bu işi yapıyorum. Sizlere hizmet etmekten, yardımcı olmaktan onur ve mutluluk duyuyorum. İyi günde kötü günde hep bir aradaydık. Deprem oldu, pandemi oldu, arkasından büyük deprem oldu, ekonomik kriz oldu ama biz çalışmaktan, biz sizlerle olmaktan, Akhisar halkıyla omuz omuza, Akhisar halkı için çalışmaktan hiç vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz.

Bazen bana soruyorlar: “Yoruldun mu?” diye. Halkımızda bu enerji varken, Akhisar halkında bu sevgi, bu inanç, bu umut varken insan hiç yorulur mu? Vekilim dedi ki: “Akhisar halkı seni çok seviyor.”  Vallahi ben de Akhisar’ı çok seviyorum, Akhisar halkını çok seviyorum” şeklinde konuştu.

“BİZİM YAPTIKLARIMIZI TÜM TÜRKİYE GÖRDÜ AMA BUNLAR GÖRMEK İSTEMİYOR”

Akhisar halkının sadıkta hizmet edene oy vereceğine inandığını dile getiren Başkan Dutlulu, “15 sene Akhisar’ı yönettiler. Ama Akhisar halkı bu yönetimi beğenmedi, bizleri destekledi. Çok şükür biz de bu güveni boşa çıkarmadık ve çok çalıştık. Hizmetlerimizi yaparken onlar gibi vatandaşları ayırmadık; o bizden şu sizden demedik, tüm halkımızı kucakladık. Kimin ne derdi varsa yardımcı olmak için destek olduk. Bizim yaptıklarımızı tüm Türkiye gördü ama bunlar görmüyor. Görmek istemiyorlar. Bizim yaptığımız hizmetler zorlarına gidiyor. Her gün binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşımıza sıcak yemek ulaştıran Aşevi’mizi bile eleştiriyorlar. Biz sosyal belediyecilik diyoruz; onu bile bilmiyorlar, alay ediyorlar.

“ONLAR YOKSULUN HALİNDEN ANLAMAZLAR”

Deprem, pandemi derken çok büyük bir ekonomik kriz içerisine girdik. Emekli maaşları 10 bin TL. Ev kiraları, gıda fiyatları, faturalar derken emekli ve asgari ücretle çalışan insanlar ek iş yapmak zorunda kalıyor. Gıda fiyatları aldı başını gitti, inanılmaz yükseldi. Sosyal Belediyecilik anlayışımızla bu zor günlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk. Kimin ne derdi, ne ihtiyacı varsa yardım elimizi uzattık.  Onlar açın halinden, yoksulun halinden, durumu iyi olmayan vatandaşın halinden anlamazlar. Onlar bunlardan bahsetmezler. Çünkü işçinin emekçinin değil, zenginlerin, ağaların yanındalar. Onların bambaşka dünyaları var. Millete hayal satıyorlar. Biz hayal satmayacağız. Biz gerçekleri söyleyeceğiz ve her zaman Akhisar’ın güzel halkının yanında olacağız.”

“BU SEÇİMİ BİZ DEĞİL, AKHİSAR HALKI KAZANACAK”

Yapılan anketlerde açık ara önde olduklarını dile getiren Başkan Dutlulu, 31 Mart akşamı Akhisar’da büyük bir sevinçle zaferi kutlayacaklarını söyledi. “Bu seçimi biz değil, Akhisar halkı kazanacak” diyerek sözlerine başlayan Dutlulu, konuşmasını şöyle noktaladı;

“Seçim çalışmalarımız çok güzel gidiyor öncelikle onu söyleyeyim. Gittiğimiz her yerde 7’den 70’e tüm Akhisarlıların desteği bizimle. Artık son düzlüğe girdik. Algı ve manipülasyon için aşlayacaklar işte ‘kazanıyoruz ediyoruz’ demeye. 2019 yılında da böyle söylüyorlardı, cevaplarını sandıkta aldılar.

“31 MART TÜM AKHİSAR’IN BAYRAMI OLACAK”

Öncelikle şunu söyleyeyim; tüm anketlerde açık ara öndeyiz. Biz bu seçimi kazanacağız. Ama herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bakın bu bir genel seçim değil. Bu bir yerel seçim, bu bir hizmet yarışı. Daha önce başka siyasi partilere gönül vermiş olabilirsiniz. Başka siyasi partilere oy vermiş olabilirsiniz.  Ak Parti’ye oy vermişsinizdir başım üstüne, bizim için sorun yok. Daha önce Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vermişsinizdir başım üstüne, İYİ Parti’ye oy vermişsinizdir zaten hepsi dostumuz arkadaşımız onda da hiç sıkıntı yok. Cumhuriyet Halk Partisi gurur duyduğum partim, Atatürk’ün partisi, Cumhuriyet’in partisi, gurur duyuyoruz. Bu seçim Ak Partili, MHP’li, İYİ Partili ve tabi ki kendi partim Cumhuriyet Halk Partili tüm Akhisarlılara sesleniyorum. Akhisar ittifakını kuruyoruz. Akhisar ittifakında farklı siyasi görüşteki herkese yer var. Milletini, vatanını, bayrağını ve Atatürk’ü sevenler olarak kurduğumuz Akhisar ittifakıyla inşallah Akhisar’a daha çok hizmet etmeye  devam edeceğiz. Hiç merak etmeyin; 31 Mart baharın geldiği gün olacak. 31 Mart tüm Akhisar’ın bayramı olacak. Sizin bu sevginizle, sizin bu güzelliğinizle, Akhisar’da bizim başaramayacağımız iş yok. Çok güzelsiniz, çok iyisiniz, sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Çok sağ olun” dedi.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.