AKHİSAR KULİS HABER

FATİH FÜZÜN, AK PARTİ’DEN AKHİSAR İÇİN YOLA ÇIKTI

Akhisar’ın sevilen yüzü Fatih Füzün, AK Parti Genel Merkezi’ne E-Başvuru Yaptıktan Sonra İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer’e Evraklarını Sundu.

FATİH FÜZÜN, AK PARTİ’DEN AKHİSAR İÇİN YOLA ÇIKTI
23 Kasım 2023 - 16:48

AK Parti Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Füzün, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde resmi aday adaylığı başvurusunu tamamladı. AK Parti genel merkezine yapılan E- Başvuru sürecinin ardından Füzün, başvuru evraklarını AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer’e teslim etti.

FÜZÜN HEDEFLERİNİ ANLATTI

Yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık bir parti üyesi grubu tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Füzün, Akhisar’da AK Parti adına gerçekleştirdikleri büyük yatırımlara dikkat çekti. Geleceğe yönelik hedeflerini anlatan Füzün, “AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı’nda her zaman yapıcı ve birleştirici bir rol oynadım. Geçmişten aldığım deneyimleri şimdi Akhisar’a aktararak modern ve yenilikçi bir yönetim anlayışı sunmayı hedefliyorum” dedi.

FÜZÜN ADAYLIK SÜRECİNİ BEKLİYOR

Füzün’ün başvurusu, AK Parti’nin Akhisar bölgesindeki siyasi yapısında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Füzün, yerel yönetimdeki tecrübesini ve Akhisar’ın ihtiyaçlarına yönelik vizyonunu, adaylık sürecinde daha detaylı olarak açıklayacağını belirtti. AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer ise, Füzün’ün aday adaylığının partinin yerel seçimlerdeki başarısına katkı sağlayacağını ve Akhisar’ın gelişimine önemli katkılarda bulunacağını ifade etti. Fatih Füzün’ün aday adaylığı başvurusu, Akhisar’da yerel seçimler öncesinde siyasi atmosferi hareketlendiriyor ve yerel halkın beklentileri ile umutlarını yansıtıyor.  

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.