AKHİSAR KULİS HABER

İYİ PARTİ’DEN BAŞKAN DUTLULU’YA TAM DESTEK SÖZÜ

Akhisar Belediye Başkanı ve Adayı Besim Dutlulu, İYİ Parti Akhisar mevcut yöneticileri, parti kurucuları, eski ilçe başkanı, meclis üyeleri ve partilileri misafir etti. İYİ Parti heyeti 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Başkan Dutlulu’ya destek vereceklerini açıkladı.

İYİ PARTİ’DEN BAŞKAN DUTLULU’YA TAM DESTEK SÖZÜ
15 Mart 2024 - 21:38

Akhisar’da hayata geçirdiği güzel işlerin yanı sıra çalışkanlığı ve güleryüzü ile tüm Akhisarlılar tarafından beğenilen Akhisar Belediye Başkanı ve Adayı Besim Dutlulu, İYİ Parti heyetlerini makamında misafir etti. 2019 yılından bu güne İYİ Parti ile çok uyumlu bir şekilde çalıştıklarını dile getiren Başkan Dutlulu, bundan sonraki süreçte de aynı uyumun süreceğini söyledi.

İYİ Partili dostlarla bir arada olduğu için mutlu olduğunu ifade eden Başkan Dutlulu, “İyi Parti Eski İlçe Başkanımız Halil Korkmaz, eski Kadın Politikaları Başkanımız Gülay Bağcacı’nın yanı sıra mevcut ilçe yöneticileri Ercan Sancak, Nuran Üçerler, Oktay Ünlü, Dilek Günaylı, İYİ Parti Meclis Üyesi Nurullah Zağlı ve Belediye Başkan Yardımcımız Tuncay Engin’i belediyemizde misafir ederek sohbet etme fırsatı bulduk.Biz her zaman biriz ve beraberiz. Nazik ziyaretleri, güzel dilekleri ve 31 Mart seçimlerinde verecekleri tam destek için kendilerine teşekkür ederim” dedi.

“AKHİSAR’DA TABANDA İTTİFAKIMIZ HER DAİM DEVAM EDİYOR”

İYİ Parti heyeti adına konuşan eski İYİ Parti Akhisar İlçe Başkanı Halil Korkmaz, “Biz Besim Dutlulu Başkanımızdan memnunuz. Akhisar’da tabanda ittifakımız her daim devam ediyor. İnşallah bu ittifakla yol yürüyüp Besim Başkanımıza seçimlerde tam destek olacağız. Bizleri misafir ettiği için sayın başkanımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Daha sonra İYİ Parti kurucuları ve meclis üyelerinin de aralarında bulunduğu heyeti misafir eden Başkan Dutlulu, şu açıklamalarda bulundu;  “Akhisar İYİ Parti kurucularından Şinasi Umutlu, Veysel Barlık, Ayhan Akarsu, Altan Ural, Satılmış Eroğlu, geçmiş dönem başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyelerinden Ayşegül Koçyiğit, Mehmet Deyim, Mehmet Ali Dedebaş, Anıl Poyrazoğlu, Hasan Memiş, Hüsamettin Demirdağ, Mesut Kılınç, Tufan Memiş, Mehmet Ali Çakıcı ile meclis üyeleri İbrahim Emre Ursavaş ve Nurullah Zağlı’yı belediyemizde misafir ettik. Nazik ziyaretleri, güzel dilekleri ve 31 Mart yerel seçimlerinde verdikleri tam destek için kendilerine teşekkür ederim.”

“31 MART 2024 SEÇİMLERDE YİNE BESİM DUTLULU’YU DESTEKLEYECEĞİZ”

Başkan Besim Dutlulu’nun çalışmalarından dolayı Akhisar’ın gün geçtikçe daha da güzelleştiğine değinen Meclis Üyesi İbrahim Emre Ursavaş, “Her zaman Besim Başkanımızla birlikte yol yürümeye devam edecek ve yaklaşan 31 Mart 2024 seçimlerde yine Besim Dutlulu’yu destekleyeceğiz. İlk dönemde yaptığı güzel işlerle her zaman Türkiye anketlerinde ilk 10’a giren Besim Başkanımızın, ikinci döneminde de Akhisar’ımız için çok güzel işler yapacağına inancımız tam. Misafirperverliği ve hoş sohbeti için sayın başkanımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.