AKHİSAR KULİS HABER

KAÇAK TÜTÜN OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Şehzadeler, Akhisar ve Salihli’de gerçekleştirilen kaçak tütün operasyonunda 5 şüpheli yakalandı. Operasyonda çok sayıda tütün mamülü ele geçirildi.

KAÇAK TÜTÜN OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ YAKALANDI
27 Eylül 2023 - 21:57

Manisa’da polis tarafından yapılan SİS operasyonlarında, Şehzadeler, Akhisar ve Salihli ilçelerinde usulsüz tütün ve tütün ürünleri ele geçirildi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçunun önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde ülke genelinde gerçekleştirilen SİS operasyonunda, Şehzadeler, Akhisar ve Salihli ilçelerinde usulsüz tütün ve tütün ürünlerinin yakalanmasına yönelik yapılan aramalarda; 191 bin 400 adet boş makaron, 62 bin 310 adet doldurulmuş sigara, 142 kilogram bandrolsüz kıyılmış tütün, 36 adet elektronik sigara, 89 adet elektronik sigara likiti, 2 adet elektronik sigara sarma makinesi ele geçirildi. 5 şüpheli hakkında 5607 Sayılı Kanun’a Muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.