AKHİSAR KULİS HABER

KUVVETLİ RÜZGAR VE SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Manisa Meteoroloji Müdürlüğü tarafından bugün itibariyle kuvvetli rüzgar, yarın itibariyle de sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısında bulunuldu. Manisa’nın birçok ilçesinde gök gürültülü sağanak yağış ve saatte 50-70 km hızla kuvvetli rüzgar beklendiği belirtildi.

KUVVETLİ RÜZGAR VE SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI
11 Şubat 2024 - 18:41

Manisa Meteoroloji Müdürlüğü tarafından bugün itibariyle kuvvetli rüzgar, yarın itibariyle de sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısında bulunuldu.

Manisa Meteoroloji Müdürlüğü tarafından 12 Şubat Pazartesi günü itibariyle Manisa’nın merkez Yunusemre ve Şehzadeler ilçeleri ile Saruhanlı, Akhisar, Kırkağaç, Soma, Ahmetli, Turgutlu ilçelerinde gök gürültülü sağanak yağış beklendiği açıklandı.

SEL VE SU BASKINLARINA KARŞI DİKKAT!

Öte yandan saatte 50 ile 70 kilometre hızla güney yönlü kuvvetli rüzgar beklendiği belirtildi. Meteoroloji Müdürlüğü kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, kıyı kesimlerde hortum riski, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini açıkladı. Yağışlı ve rüzgarlı havanın 13 Şubat Salı gününe kadar devam edeceği tahmin ediliyor.

AKHİSAR İÇİN DETAYLI HAVA DURUMU :

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.