AKHİSAR KULİS HABER

MUHTAR ADAYI PROMOSYO BÜTÇESİNİ AKHİSARLI İCLAL’E BAĞIŞLADI

Akhisar’ın Reşatbey Mahallesi’nden muhtar adayı olan Mehmet Saygı, örnek bir davranışta bulunarak SMA Tip-1 hastası İclal Bakır’a seçim sürecinde promosyon ürünlerine kullanacağı bütçeyi bağışladı.

MUHTAR ADAYI PROMOSYO BÜTÇESİNİ AKHİSARLI İCLAL’E BAĞIŞLADI
15 Şubat 2024 - 19:36

Reşatbey Mahallesi muhtar adayı Mehmet Saygı, “Seçim çalışmalarımıza başladığım ilk günden bu yana sosyal projeler ile yakından ilgilendim. Bu süreçte bilindiği gibi birçok promosyon, afiş, broşür ve reklam malzemeleri gibi çalışmalara harcamalar yapılıyor. Ben buralara yapacağım harcamalar yerine Akhisar’ımızın bebeği olan yardım kampanyası devam eden İclal Bakır’a destek olmayı tercih ettim. Diğer muhtar adaylarımızın da bu kampanyaya destek olmasını arzu ediyorum. İnşallah tüm Akhisarlılarımızın desteğiyle tıpkı önceki SMA hastası bebeğimizin kampanyasını tamamladığımız gibi, İclal bebeğimizin de kampanyasını tamamlayacağımıza inanıyorum. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” diyoruz.

“MUHTAR ADAYININ DESTEĞİ BİZLERİ ÇOK SEVİNDİRDİ”

Akhisar’da SMA Tip-1 hastalığı ile mücadele eden 5 buçuk aylık İclal Bakır’ın yardım kampanyası son hızıyla sürüyor. Bu süreçte kampanyanın yüzde 36’ya geldiğini ifade eden İclal Bakır’ın babası Mert Bakır, “Kampanyamız şuan yüzde 36’ya ulaştı. Bu süreçte Reşatbey Mahallesi muhtar adayı Mehmet Saygı’nın desteği bizleri çok sevindirdi. Bu davranış diğer muhtar adayları ve siyasilere de örnek olabilir. Kendisine ve şu ana kadar kampanyamıza destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.