AKHİSAR KULİS HABER

SANAYİ SİTESİ 7/24 KAYIT ALTINDA

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar’daki çocuk oyun parklarının ardından Nuri Giyik Sanayi Sitesi’nde de kameralı güvenlik sistemi uygulamasını başlattıklarını açıkladı. Dutlulu, bu sistem sayesinde esnafa güvenli bir ortamda çalışma imkanı sunulduğunu belirterek, yaşanan olumsuzlukların önüne geçileceğini ifade etti.

SANAYİ SİTESİ 7/24 KAYIT ALTINDA
26 Mart 2024 - 17:20

Akhisar’daki sanayi esnafının talebi üzerine harekete geçen Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar Nuri Giyik Sanayi Sitesi’nde yaşanan olumsuzlukların önüne geçmek adına kamera güvenlik sistemi uygulaması başlattıklarını söyledi.

Başkan Besim Dutlulu’nun çok çalıştığını ve her zaman yanlarında olduğunu belirten Akhisar Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Ersöz, “Sanayimizin en büyük sorunlarından biri güvenlik sorunuydu. Sağolsun Besim Başkanım hemen bu duruma el attı ve güvenlik sorunumuzu çözdü. Tüm esnaflarımız adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

“Güvenlik herkesin önceliğidir” diyerek sözlerine başlayan Başkan Dutlulu, “Akhisar, tarihi, doğası ve lezzet zenginlikleriyle Türkiye’de öne çıkan bir ilçedir. Böyle gelişen bir ilçede güvenlik de ön planda olmalı. Akhisar’daki çocuk oyun parklarının ardından sanayi sitemizde de kameralı güvenlik sistemi uygulamamızı başlattık. Bu sistem sayesinde sanayi sitesinde yaşanan olumsuzlukların önüne geçebileceğiz. Halkımızın huzuru ve güveni için çalışmaya devam edeceğiz. Güvenlik kameraları,  sanayi sitesinin tüm noktalarını görecek şekilde kuruluyor.  İlk etapta 45 tane kurulacak. Esnafımızın ve sanayiye gelen vatandaşlarımızın güvenli bir ortamda olmalarına katkı sağlayacağız” dedi

Sanayi sitesinde yaşanabilecek olumsuzlukları karşı kurulan kamera sistemi için esnaflar Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkür etti.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.