AKHİSAR KULİS HABER

AKHİSAR’DA KORKUNÇ OLAY! ANNE VE KIZINI, VURUP İNTİHAR ETTİ

Akhisar’da bir kişi, henüz bilinmeyen bir sebeple cinnet getirdi. Anne ve kızını tabancayla vurduktan sonra intihar etti.

AKHİSAR’DA KORKUNÇ OLAY! ANNE VE KIZINI, VURUP İNTİHAR ETTİ
01 Eylül 2023 - 12:40

Olay, saat 21.44 sıralarında Ragıpbey Mahallesi 158’nci Sokak’ta meydana geldi. Kızı Cansu Dönmez (19) ile birlikte sokak üzerinde yürüyen Meliha Uludağ (45) henüz yakınlığı bilinmeyen Veysel Mızrak (47) ile karşılaştı. Veysel Mızrak belinden çıkardığı tabancayla Cansu Dönmez ve Meliha Uludağ’ı başından ve vücudunun çeşitli bölgelerinden vurdu. Kısa bir mesafe giden Mızrak, bu kez tabancayla başına ateş etti.

SİLAH SESİNİ DUYANLAR POLİSİ ARADI

Silah seslerini duyanlar, kaldırım ve yolda hareketsiz yatan üç kişiyi görünce polis ve sağlık ekiplerine Haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Veysel Mızrak’ın yaşamını yitirdiğini belirlerken, ağır yaralanan anne ve kızı Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet hastaneye kaldırıldı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi de sevk edildi. Sokağın giriş ve çıkışlarını kapatan polis, çevrede toplanan kalabalığa olay yerinden uzaklaşmaları konusunda uyarıda bulundu.

AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILDI

Asayiş Büro Amirliği ile Olay Yeri İnceleme ekipleri ise olay yerinde inceleme yaptı. Yapılan çalışmaların ardından olay yerinde ölen Mızrak hastane morguna kaldırılırken, Meliha U.’nun yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği, Cansu Dönmez’in ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.