AKHİSAR KULİS HABER

SÜLEYMANLI MAHALLESİ’NDE YAŞAM KALİTESİ YÜKSELİYOR

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun talimatları doğrultusunda Süleymanlı Mahallesi’nde başlayan meydan projesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tamamlandığında oturma ve dinlenme alanları, peyzaj düzenlemesi, ağaçlandırma çalışmaları, çeşmesi ve yenilenen Atatürk büstü ile milli bayramların da kutlanabileceği şık ve modern bir görünüme kavuşacak.

SÜLEYMANLI MAHALLESİ’NDE YAŞAM KALİTESİ YÜKSELİYOR
27 Ekim 2023 - 13:06

Akhisar Belediyesi, şehirde olduğu gibi kırsal mahallelerde de yaşam kalitesini artırmak ve çevre dostu projelerle kent estetiğini güçlendirmek için yeşil alan çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler Süleymanlı Mahallesi’nde yeni meydan ve sosyal yaşam alanı çalışmalarına hız verdi. Tamamlandığında oturma ve dinlenme alanları, peyzaj düzenlemesi, ağaçlandırma çalışmaları, çeşmesi ve yenilenen Atatürk büstü ile milli bayramların da kutlanabileceği şık ve modern bir görünüme kavuşacak. 7’den 70’e her yaştan vatandaşın kullanımına uygun standartlarda yapımı devam eden alanının peyzaj düzenlemesi de kent estetiğine uygun olarak düzenleniyor.

Çalışmalarından memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri ise, Akhisar Belediyesi’ne yapılan çağrılarının cevapsız kalmadıklarını söyledi. Emeği geçenlere ise teşekkür etti.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.