AKHİSAR KULİS HABER

YAĞMURSUYU MAZGALLARINDAN ÇIKAN ÇÖPLER ŞAŞIRTTI

MASKİ Genel Müdürlüğü ani yağışlarda yaşanabilecek muhtemel su taşkınlarına karşı önlem almak amacıyla Akhisar’ın Hürriyet, Hacıishak ve Ragıpbey mahallelerinde yağmursuyu ızgara temizliği gerçekleştirdi. İdare vatandaşları yağmursuyu ızgaralarına çöp atmamaları konusunda uyardı.

YAĞMURSUYU MAZGALLARINDAN ÇIKAN ÇÖPLER ŞAŞIRTTI
18 Mart 2024 - 3:49

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde ani ve yoğun yağışlardan kaynaklı yaşanabilecek su taşkınlarına karşı yağmursuyu ızgara temizliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Akhisar’ın Hürriyet, Hacıishak ve Ragıpbey mahallelerinde temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Ekipler yağmursuyu ızgaralarının iç kısımlarındaki katı atıklar ve çöpleri temizleyerek taşkınlara karşı önlem aldı. Temizlik çalışmalarının gece-gündüz demeden sürdüğünü belirten idare, yağmursuyu ızgaralarının çöp alanı olmadığını hatırlatarak, vatandaşların çöp atma konusunda daha duyarlı davranması gerektiğine vurgu yaptı.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.