Mahalle muhtarları Eylül ayında AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’den ve Akhisar Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Füzun’den talep ettikleri dere ıslah çalışmaları tamamlandı.
Diğer adıyla Su Deliği olarak bilen mevkii de DSİ ekipleri Gördük Çayında tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen Akhisar Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Füzun ve yönetim kurulu üyeleri, muhtarlarla da bir araya geldi.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Fatih Başkan Füzun, “Soğan Deresinde bulunan Gürdük çayı Islahı içi toplamda 20000 mt ıslah edilecek. Birinci etap Sarılar Kurtuluş 2920 mt. İkinci etap Başlamış Mahallesi ve Demirbüken çayı ile 5100 mt. Üçüncü etapta ise, gürdük barajı Selçikli köprüsü arası 6500 mt tamamlanmıştır. Kalan kısım ise 4050 mt’dir” dedi.
İzmir – İstanbul karayolundaki köprüye kadar olan kısmında Gediz Nehrinden daha geniş açıldığını belirten Başkan Füzun, “ Akhisar’ımıza hayırlı olsun. Muhtarlarımızın talebi bizim için her zaman en öncelikli olarak birinci sıradadır. Halkın yereldeki seçilmiş Muhtarların talepleri için elimizden gelen imkanları onların hizmetlerine sunmak için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Böyle bir hizmeti Akhisar’ımıza kazandırmanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

