AKHİSAR KULİS HABER

SİGARAYA BİR ZAM DAHA!

Enflasyon verisi sonrası artan ÖTV fiyatlarının sigaraya zam olarak yansımasının ardından bir zam haberi daha geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, bir sigara grubuna 5 TL’lik zam geldiğini duyurdu.

SİGARAYA BİR ZAM DAHA!
05 Ağustos 2024 - 13:34

Özel Tüketim Vergisi’nin (ÖTV) artışıyla sigaraya yapılan zamlara yenisi eklendi. Ağustos ayının ilk haftasında sigaradan zam haberi geldi. Sigaraya zam son dakika haberleri takip edilirken sosyal medyada da yeni fiyat listesi paylaşıldı.

SİGARAYA ZAM MI GELDİ?

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından Philip Morris (PM) sigara grubuna zam geldiğini açıkladı.

EN UCUZ VE EN PAHALI SİGARA NE KADAR OLDU?

Sigara grubunun en pahalı sigarası 77 TL; en ucuzu ise 69 lira oldu. Dündar, “Hayırlı olsun PM sigara gurubuna zam geldi. Paket başı 5 lira” diye yazdı. Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş da, PM sigara grubu zammının 5 TL olduğunu belirterek “Yılbaşında bir paket sigara 100 TL olur bu gidişle” diye yazdı.

Zamlı sigara fiyatları bugün (5 Ağsutos) itibarıyla geçerli olacak.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.