AKHİSAR KULİS HABER

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

AKHİSAR BELEDİYE 1885 SPOR KULÜBÜ 3 FUTBOLCUYLA SÖZLEŞME İMZALADI

Akhisar Belediye 1885 Spor Kulübü, 2024-2025 Futbol Sezonu öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kulüp, Manisa Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan takımına üç önemli futbolcuyu kazandırdı.

AKHİSAR BELEDİYE 1885 SPOR KULÜBÜ 3 FUTBOLCUYLA SÖZLEŞME İMZALADI
01 Ağustos 2024 - 12:55

Kulüp Başkanı Ekrem Kayserili’nin katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde, Akhisar’ın tanınmış futbolcularından Gökhan Dinçer, Çağrı Tekin ve Volkan Tercan ile sözleşme imzalandı. Daha önce profesyonel liglerdeki tecrübeleriyle dikkat çekmiş ve Akhisar futboluna önemli katkılar sağlamış isimler olarak biliniyor.

Başkan Ekrem Kayserili, imza töreninde yaptığı açıklamada, “Gökhan, Çağrı ve Volkan’ın kulübümüze katılması, takımımız için büyük bir kazançtır. Bu deneyimli futbolcuların desteğiyle, bu sezon Manisa Süper Amatör Ligi’nde başarılı bir performans sergileyeceğimize inanıyoruz. Takımımıza ve taraftarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum,” şeklinde konuştu.

Akhisar Belediye 1885 Spor Kulübü‘nün yeni sezon hedefleri doğrultusunda kadrosuna kattığı bu futbolcular, yeşil-siyahlı formayla taraftarların karşısına çıkacak. Kulüp, sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ederken, hedeflenen başarıya ulaşmak için tüm gücüyle çalışmalarına devam edecek. Akhisar Belediye 1885 Spor Kulübü’nün 2024-2025 sezonunda göstereceği performans merakla bekleniyor.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.