AKHİSAR KULİS HABER

AKHİSAR’DA GASPA GİRİŞEN ADAM SİGARA YÜZÜNDEN TUTUKLANDI

Akhisar’da, bir tekel bayisinde borç sigara için sahibine silah çeken adam, olumsuz yanıt alınca masadaki paket sigaraları alıp kaçtı. Polis ekiplerinin gözaltına aldığı şahıs, tutuklandı.

AKHİSAR’DA GASPA GİRİŞEN ADAM SİGARA YÜZÜNDEN TUTUKLANDI
26 Temmuz 2024 - 18:00

Akhisar’da girdiği tekel bayisinin sahibine tabanca çekip, borç sigara almak isteyen Ö.S., olumsuz yanıt alınca masadaki paket sigaraları alıp kaçtı. Gözaltına alınan Ö.S., tutuklandı.

Olay, Hashoca Mahallesi’ndeki tekel bayisinde meydana geldi. Dükkana giren Ö.S., iş yeri sahibi E.Ö,’den borç olarak çok sayıda paket sigara istedi. E.Ö,’nün olumsuz yanıtı üzerine belindeki tabancasını gösteren Ö.S., masadaki paket sigaraları alıp kaçtı. İş yeri sahibinin şikayeti üzerine harekete geçen Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kameralarından eşkalini tespit ettiği Ö.S.’yi olayda kullandığı tabanca ve yağmaladığı sigaraların bir kısmı ile birlikte kısa sürede gözaltına aldı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ö.S., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Öte yandan, kent genelinde meydana gelen Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokan, Ruhsatsız silah taşıyan ve meskûn mahalde ateş ederek halkta korku ve panik yaratan şahıslara yönelik Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince yapılan Şok Asayiş Uygulamalarında ise, 3 adet Tabanca ve muhtelif fişekler ele geçirildi. Şüpheliler hakkında işlemler yapılarak adli makamlara sevk edildi.  

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.