AKHİSAR KULİS HABER

AKHİSAR’DA HIRSIZLIK ÇETESİNE POLİSTEN DARBE

Akhisar’da çok sayıda hırsızlık olayı gerçekleştiren çeteye yönelik Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından düzenlenen operasyonla, 5 şüpheli gözaltına alındı.

AKHİSAR’DA HIRSIZLIK ÇETESİNE POLİSTEN DARBE
24 Temmuz 2024 - 15:33

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılması, faillerinin yakalanması ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalarda son zamanlarda meydana gelen Oto Hırsızlığı, Otodan Hırsızlık ve Kurumlardan Hırsızlık gibi suçlara karışan D.B., A.Ç., F.K., M.P. ve C.E. isimli 5 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliye sevk edilen D.B., F.K., M.P. ve C.E. tutuklandı. A.Ç., ise adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, tutuklanan şüphelilerden D.B.’nin daha öncede hırsızlık suçlarından hakkında kesinleşmiş 9 YIL hapis cezası olduğu öğrenildi.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.